Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl/logo

Met trots presenteert Empathie Plus de nieuwe huisstijl. De nieuwe huisstijl is ontworpen door LiekCommuniceert uit Assen. De drie pijlen verwijzen naar de drie delen van de geest, cognitie, affectie en conatie. Alle drie de delen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het blauw staat voor integriteit, veiligheid, oprechtheid en sympathie en geduld. Het groen staat voor vertrouwen, balans en evenwicht.

Kernwaarden die ik ook belangrijk vind in wat ik doe: het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar hun droombaan, die meer naar hun potentieel willen werken gebaseerd op hun natuurlijke, aangeboren talenten.

Het logo en de huisstijl kunt u nu al terugvinden in e-mails, facturen, trainingsmaterialen, de nieuwsbrief, reclame-uitingen zoals banners en zal op termijn ook volledig geïntegreerd worden op de website. 

Empathie Plus op de Ondernemersbeurs

29 juni a.s. staat Empathie Plus op de Ondernemersbeurs georganiseerd door ZPNet in het Sportcomplex Koning Willem Alexander, kortweg SKWA, in Hoofddorp.

Empathie Plus is een een coaching- en consultancy bedrijf.
Als gecertificeerd Kolbe™ consultant en loopbaancoach begeleid ik zowel particulieren, die op zoek zijn naar een nieuwe baan, als bedrijven die werknemers meer naar hun potentieel willen laten werken.

Vindt u het lastig om de goede kandidaat te vinden, of is uw verloop hoog en bent u een hoop geld kwijt aan wervingskosten kom dan zeker langs.

Onder de bezoekers verloot ik een GRATIS Kolbe A assessment plus coaching sessie.


Meer informatie over de beurs vindt u hier: https://www.zpnet.nl/beurs