Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Algemene Voorwaarden en meer
Algemene Voorwaarden en meer

Per 1 september 2017 zijn op alle verkopen de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Daarin is een bijzondere clausule opgenomen.

Voortaan wordt er op alle facturen 1,5% kredietbeperking in rekening gebracht. Deze 1,5% wordt berekend over het totale factuurbedrag.

Betaalt u op tijd, binnen de betalingstermijn van 14 dagen, dan mag u de kredietbeperking van het factuurbedrag aftrekken en wordt dit netjes gecrediteerd.

Betaalt u echter na de betalingstermijn van 14 dagen dan bent u het hele bedrag verschuldigd. Eénmaal per kwartaal verdubbelt Empathie Plus het bedrag aan ontvangen kredietbeperking en wordt dit gedoneerd aan kindertehuis Bahay Aurora op de Filipijnen. Sinds januari 2011 ben ik als vrijwilliger aan dit kindertehuis verbonden en draag het een bijzonder warm hart toe. De meeste kinderen ken ik persoonlijk omdat ik er 1 á 2 keer per jaar kom. Ik neem dan spullen mee voor de kinderen variërend van kleding tot schoolspullen en alles wat nodig is. Maar ook organiseer ik acties om geld in te zamelen voor dit mooie en bijzondere project.

Wilt u meer weten over dit bijzondere tehuis kijk dan eens op hun website of neem contact op via het reactieformulier op deze website of bel 06-14390075 of mail naar info@empathieplus.nl 

Namens de kinderen: Salamat Po

Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl/logo

Met trots presenteert Empathie Plus de nieuwe huisstijl. De nieuwe huisstijl is ontworpen door LiekCommuniceert uit Assen. De drie pijlen verwijzen naar de drie delen van de geest, cognitie, affectie en conatie. Alle drie de delen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het blauw staat voor integriteit, veiligheid, oprechtheid en sympathie en geduld. Het groen staat voor vertrouwen, balans en evenwicht.

Kernwaarden die ik ook belangrijk vind in wat ik doe: het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar hun droombaan, die meer naar hun potentieel willen werken gebaseerd op hun natuurlijke, aangeboren talenten.

Het logo en de huisstijl kunt u nu al terugvinden in e-mails, facturen, trainingsmaterialen, de nieuwsbrief, reclame-uitingen zoals banners en zal op termijn ook volledig geïntegreerd worden op de website. 

Empathie Plus op de Ondernemersbeurs

29 juni a.s. staat Empathie Plus op de Ondernemersbeurs georganiseerd door ZPNet in het Sportcomplex Koning Willem Alexander, kortweg SKWA, in Hoofddorp.

Empathie Plus is een een coaching- en consultancy bedrijf.
Als gecertificeerd Kolbe™ consultant en loopbaancoach begeleid ik zowel particulieren, die op zoek zijn naar een nieuwe baan, als bedrijven die werknemers meer naar hun potentieel willen laten werken.

Vindt u het lastig om de goede kandidaat te vinden, of is uw verloop hoog en bent u een hoop geld kwijt aan wervingskosten kom dan zeker langs.

Onder de bezoekers verloot ik een GRATIS Kolbe A assessment plus coaching sessie.


Meer informatie over de beurs vindt u hier: https://www.zpnet.nl/beurs